tisdag 25 februari 2014

6th

Fan nu kom den ju äntligen till smutsiga södern, den där djävla våren. Helt plötsligt mår jag fan bättre, det är min hippiesjäl som spökar igen men jag säger inte emot. Ler bara ikapp med mina mitt-på-dagen-folkölsberusade vänner som nyttjar varenda gatstump i närheten till soldyrkande och gänghäng. Jag gnäller fan inte den här gången, för nu börjar det dyka upp en del grejor i min närvaro som faktiskt är bra. Ibland blir det bättre. 

Min helg-bästis Laila har snickrat ihop en skitfin träsoffa av en gammal bokhylla. Hon har ritat ryggstödet och frågade om jag ville pimpa sitsen. Visst sa jag och stoppade upp en snus, jag tror dock att jag aldrig riktigt kommer bli klar. Det känns ändå gött att ha något att kladda och kleta på när rastlösheten infinner sig under de gånger jag är på besök (eller spenderar typ minst 48 timmar i hennes lägenhet).



I julas önskade sig min far ett porträtt på sin hund, det fick han och nu har hans vänner försökt beställa en tavla av mig. De vill ha en fredsduva, jag tror inte riktigt på att det är min grej att måla men vi får väll se. 





Inredningsgalningen Laila spikade även upp en såndär typiskt skitbra örhänges-ståltråd i mitt rum, den är bra för typ allt men speciellt för örhängen. Katten i lera gjorde jag för typ 2 år sen.


tisdag 18 februari 2014

5th

Benen gör ont och knäna hackar, men det är sånt livet är och jag unnar mig att fortsätta med heltidsjobb och trolldeg i håret. Förra veckan kom jag minsann tillbaka från turistmeckat Gran Canaria, överdoserad med sisterhood och d-vitamin. Det var rätt fett där ändå, när en gör sin grej liksom. Kalla tältnätter, stränder & 1 litersöl med smak av citrus, sunkcharmigt hostel med en äkta grottmann från danmark och asahöga berg. Utsiktsnörderiet gjorde mig helt stum ibland och det var nice att bara stå och glo. Jag ritade dock typ ingenting, jag hade ju liksom fullt upp med att glo. Slänger upp lite semester bilder här kanske, om ett tag isåfall. Eller jag gör det nu, jag ångrade mig.

(och fan jag lovar, jag ska bli lite bättre på att uppdatera)



Min och saras perfekta tältplats. 






(mitt å hets-teckningsgängets tema för dagen var 70-tal. Någon spillde kaffe över min, det gjorde inget. Såg precis ut som batik)
 

Hänger fortfarande på högskolan ibland och för ett tag sen gjorde jag å ämma sånna där härliga skol-vik-teckningar med överdosering av färg. Pimpade en av dem med en köttätande hög.







puss å kram ses på stan